Αποφάσεις Συνέλευσης της Ομάδας παραδοσιακών χορών

Στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα παραδοσιακών χορών της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης την Τετάρτη 11/12/2019 αποφασίστηκαν τα εξής: 

  • Η ετήσια παράσταση της ομάδας με θέμα το ρεμπέτικο θα είναι το Σάββατο 9/5/2020 στο θέατρο «Άννα και Μαρία Καλουτά». Λεπτομέρειες σχετικά με τις περιοχές και τους χορούς που θα χορευτούν θα συζητηθούν στα τμήματα. Η Γενική Πρόβα θα είναι την Παρασκευή 8/5/2020 στις 18:00.
  • Πραγματοποίηση δράσης στην πλατεία της Νέας Σμύρνης το Σάββατο 21/12/2019 στις 11:00 πμ. Συμμετέχουμε στο δρώμενο που διοργανώνει η ομάδα μας στην πλατεία καθώς και στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τα μέλη μας που έχουν ανάγκη, αλλά και για τους πρόσφυγες του Λαυρίου. Δηλώνουμε στους υπευθύνους των τμημάτων τη διαθεσιμότητά μας για την καλύτερη οργάνωση της δράσης. Τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, στους πρόσφυγες του Λαυρίου θα παραδοθούν την Κυριακή 29/12/2019 σε επίσκεψη που θα διοργανωθεί στο Λαύριο μαζί με άλλες Πρωτοβουλίες Αλληλεγγύης.
  • Διοργάνωση γλεντιού ενίσχυσης σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί μετά τις γιορτές. Η συμμετοχή μας στην οργάνωσή του, θα είναι καθοριστική για την επιτυχία του.
  • Σημαντική Υπενθύμιση 1: Να δηλώσουν όσοι επιθυμούν στην κατάσταση που υπάρχει στον πίνακα ανακοινώσεων της αίθουσας που διεξάγονται τα μαθήματα χορού, τα στοιχεία τους, ποσότητα που επιθυμούν και νούμερο ώστε να προχωρήσουμε σε νέα παραγγελία για τα μπλουζάκια που ήδη έχουμε τυπώσει.
  • Σημαντική Υπενθύμιση 2: Συμπληρώνουμε και παραδίδουμε την φόρμα εγγραφής μέλους στη Λέσχη.
  • Συμμετέχουμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Χλειουνάκη «Παράταιρη Επανάσταση» που αναφέρεται στην περίοδο 1943-1945 το Σάββατο 21/12 στις 7.00μμ στο χώρο της Λέσχης.
  • Συμμετέχουμε στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Χατζηχριστοδούλου  «Ο κάβος του φεγγαριού» την Δευτέρα 23/12 στο χώρο της Λέσχης. Η Μαρία Χατζηχριστοδούλου είναι μέλος της λέσχης μας και καθηγήτρια στο 2ο Λύκειο.