Προβολή: “Ο Μιλού τον Μάη”

Πότε:
Σεπτέμβριος 1, 2019 @ 9:00 μμ – 11:00 μμ
2019-09-01T21:00:00+03:00
2019-09-01T23:00:00+03:00
Πού:
Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Κόστος:
Δωρεάν
Προβολή: "Ο Μιλού τον Μάη" @ Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

Ο Μιλού τον Μάη – Milou en Mai (1990, 107′), του Louis Malle [Γαλλία, Ιταλία] / Δραματική κομεντί

Όταν η μητριάρχης της οικογένειας Βιεζάκ πεθαίνει, τα μέλη της συγκεντρώνονται στη γαλλική εξοχή για την κηδεία της: μια υπέροχη αφορμή για να αναβιώσουν παλιές διαμάχες και να εφεύρουν νέες γύρω από τα κληρονομικά. Παρατηρώντας με διακριτικό χιούμορ τις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές τους στη σκιά των κοσμογονικών γεγονότων του Μάη του ’68, και με μια θαυμάσια ερμηνεία από τον Μισέλ Πικολί, ο Λουί Μαλ ενορχηστρώνει μια εκλεπτυσμένη φαρσοκωμωδία για το τέλος μιας εποχής και την απατηλή ηρεμία ενός ειδυλλιακού παρελθόντος, λίγο πριν τα πάντα ανατραπούν.

 

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες:
EΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου – Στάση ΤΡΑΜ “Αιγαίου”

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:00 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

► Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους Κούρδους πρόσφυγες που διαμένουν στο Προσφυγικό Κέντρο Λαυρίου: ζάχαρη, τσάι, αλάτι, πιπέρι, λάδι, ρύζι, όσπρια (εκτός από μαύρες φακές), πλιγούρι, τοματοπολτό, χυμούς φρούτων, γάλα μακράς διάρκειας σε χάρτινη συσκευασία (οχι εβαπορέ), μπισκότα, μαρμελάδα, κονσέρβες ψαριού, αραβικές πίτες, ελιές σε συσκευασία μακράς διάρκειας. Όχι ζυμαρικά, όχι τρόφιμα που θέλουν ψυγείο, όχι ρούχα.
► Στο χώρο των προβολών λειτουργεί βιβλιοπωλείο και μπαρ με παγωμένες μπίρες, ποτά και αναψυκτικά σε τιμή ενίσχυσης.
► Φέρνουμε μαζί μας βιβλία που αγαπήσαμε και πλέον σκονίζονται στα ράφια των σπιτιών μας και τους δίνουμε μια δεύτερη ζωή, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την Εργατική Λέσχη και τους Κούρδους πρόσφυγες του Λαυρίου (περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2XZMfaC).