Να σταματήσει τώρα η εισβολή της Τουρκίας στην ΒΑ Συρία!

Πέμπτη 17/10, 18:00 – Συγκέντρωση στα Προπύλαια & πορεία στις πρεσβείες Τουρκίας & ΗΠΑ

Η πρόσφατη απόφαση των Η.Π.Α., να αποσύρουν τα στρατεύματά τους από τη Βόρεια και Ανατολική Συρία, άφησε τους λαούς της περιοχής εκτεθειμένους στη μανία του καθεστώτος Ερντογάν. Από τις 9 του μήνα, οι άμαχοι Κούρδοι πολίτες και οι άλλες εθνότητες της Ροζάβα υφίστανται μια άνευ προηγουμένου σφαγή από τα τουρκικά στρατεύματα και τους τζιχαντιστές μισθοφόρους τους.

Ο λαός που έδωσε χιλιάδες μάρτυρες στον αγώνα ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος – ISIS και προσπάθησε να δημιουργήσει αμεσοδημοκρατικές δομές ισότητας και ελευθερίας στην περιοχή της Ροζάβα έχει εγκαταλειφθεί από τους δυτικούς του ‘συμμάχους’ και βρίσκεται προ των πυλών μιας εθνοκάθαρσης.

Μόνο η ηρωική αντίσταση των λαών της Ροζάβα και το διεθνές αντιπολεμικό κίνημα μπορούν να σταματήσουν τη βάρβαρη τουρκική επέμβαση και την σφαγή των Κούρδων και των συμμάχων τους! Καλούμε όσους και όσες πιστεύουν στην δημοκρατία, στην ελευθερία και στο δικαίωμα των λαών στην αυτοδιάθεση να βγουν στους δρόμους και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ στον πόλεμο και την εισβολή στην ΒΑ Συρία!

Συμμετέχουμε στην διαδήλωση προς τις πρεσβείες της Τουρκίας και των ΗΠΑ, αυτή την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στις 18:00. Σημείο συγκέντρωσης: Προπύλαια.

#DefendRojava #RiseUp4Rojava #SaveRojava