Η ομάδα παραδοσιακών χορών της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή εκδήλωση την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 13.30, αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου και 3ου Ενιαίου Λυκείου Νέας Σμύρνης, στην οδό Νικομηδείας 7.
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μία 20λεπτη παράσταση από το θεατρικό τμήμα της Ομάδας Παραδοσιακών και στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με τουςΤζίτζικες / Tzitzikes!
Το αγαπημένο πενταμελές μουσικό σχήμα, που θα περιλαμβάνει αποκλειστικά για εμάς εκείνη την ημέρα ένα έκτο μέλος έκπληξη(!), θα παίξει παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ακόμα και τραγούδια από τις συγγενικές παραδόσεις άλλων λαών της μεσογείου και των Βαλκανίων.
Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για πολύ χορό με ήχους από τη Θράκη ως την Κρήτη και από ρεμπέτικα έως Πόντο, καθώς μαζί μας θα είναι και ο εξαιρετικός Πόντιος λυράρης Mixalis Papadopoulos!
Θεατρική παράσταση από το Τμήμα Θεάτρου του Καταπιεσμένου
Του Νεκρού Αδελφού – Μια αφήγηση
Η υπερφυσική ιστορία του νεκρού αδελφού ζωντανεύει επί σκηνής από τα μέλη της Ομάδας Θεάτρου. Μια σύντομη θεατρική μεταφορά της ιστορίας για τον νεκρό αδελφό που τον σηκώνουν από το μνήμα οι κατάρες της μάνας για να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει.
Η παράσταση δίνει την ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε την ευρύτατα διαδεδομένη ιστορία και τις παραλλαγές της όχι μόνο σε όλο τον ελληνικό χώρο, αλλά και στους βαλκανικούς και τους άλλους λαούς της Ευρώπης, καθώς θεωρείται από τα πιο παλιά ελληνικά τραγούδια…
Ώρα έναρξης: 13.30
Η είσοδος για την παράσταση και για το γλέντι είναι ελεύθερη!

28 Οκτωβρίου.. Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης γλεντάει. Με το γνωστό διονυσιακό τρόπο θα εμπλακούμε με ρεμπέτικες, λαϊκές και ανατολίτικες μουσικές, με άφθονο κρασί και ρακές, με μερακλίδικους μεζέδες. Θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε. Σας περιμένουμε.

ΓΛΕΝΤΙ την ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ στην ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης υποδέχεται τον νέο χρόνο με ένα ξέφρενο γλέντι. Από τη 01.00πμ ξημερώματα Πρωτοχρονιάς θα ξεκινήσουν οι μουσικές, τα ποτά και τα γέλια.
Το μουσικό συγκρότημα KaBarHe με λαϊκό και γλεντζέδικο πρόγραμμα θα φροντίσει να μην δώσουμε καμιά σημασία στο χρόνο που φεύγει ούτε σε αυτόν που έρχεται!!.





Comments are closed.