Αλληλεγγύη στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τη συνεισφορά των φίλων και των μελών  της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης και της Εργατικής Λέσχης Καλλιθέας, στάλθηκαν τρείς παλέτες (252 εξάδες) νερό. Τα νερά παρέλαβε το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Αγώνα Καρδίτσας που φρόντισε να διανεμηθούν στους πληγέντες.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει εγκαταλείψει τους πλημμυροπαθείς στην τύχη τους. Τόσες μέρες μετά, η Θεσσαλία έχει ξεχαστεί να βουλιάζει στη λάσπη. Υπάρχουν άστεγοι, άνθρωποι σε δομές προσφύγων με ελεγχόμενη είσοδο, νεκρά ζώα που δεν έχουν συλλεχθεί,  κατεστραμμένες υποδομές και άνθρωποι που δεν ελπίζουν σε καμιά βοήθεια από ένα κράτος που, όσο υπαρκτό είναι όταν θέλει να καταστείλει δίκαιους αγώνες, ή να υπερασπίσει τα συμφέροντα των κυρίαρχων, τόσο “ανύπαρκτο” είναι για τις λαϊκές ανάγκες.  Επιπλέον, η δεύτερη κακοκαιρία έχει επιδεινώσει ακόμα περισσότερο τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης.
Στην Εργατική Λέσχη συνεχίζουμε τη δράση αλληλεγγύης για να ακολουθήσουν επόμενες αποστολές νερού, αλλά και άλλων ειδών που οι τοπικές συλλογικότητες θα μας υποδείξουν.  Θα εξακολουθήσει  να υπάρχει το κουτί ενίσχυσης των πλημμυροπαθών, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε νέα προμήθεια και αποστολή. Μπορείτε να συνεισφέρετε όλες τις ώρες λειτουργίας της Εργατικής Λέσχης, τις ώρες που γίνονται δραστηριότητες, τις ώρες που λειτουργεί το Μουσικό Καφενείο, η χορωδία, ή ο χορός.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!