Λήξη της περιόδου του θερινού σινεμά

Οι καλοκαιρινές προβολές της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης, στην Ταράτσα μας, έχουν ολοκληρωθεί. Τεχνικοί λόγοι επιβάλλουν οι τρεις τελευταίες ταινίες του προγράμματος να προβληθούν μέσα στο χώρο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν.

 

Πέντε χρόνια συνεχώς η Εργατική Λέσχη πρόσφερε στους κατοίκους της πόλης, στα μέλη και τους φίλους/ες της την δυνατότητα να παρακολουθήσουν μερικές από τις καλύτερες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου με ελεύθερη είσοδο.

 

Σε ένα χώρο φτιαγμένο με μεράκι, με μια τεράστια οθόνη και προσεγμένο ήχο οι βραδιές μας έγιναν ξεχωριστές.

 

Το σινεμά της Λέσχης έγινε η αιτία να γνωριστούμε, να μιλήσουμε.

Συζητήσαμε για το ”νόημα” των ταινιών, για την δυσκολία να φύγουμε για διακοπές, για την πόλη που στην κυρίαρχη μορφή της ”όλα τα πουλά και όλα τα αγοράζει” και τους τρόπους που βρίσκουμε για να συναντιόμαστε έξω από τον ”αγοραίο” χώρο εκεί που οι σχέσεις των ανθρώπων δεν διαμεσολαβούνται από το χρήμα και το εμπόρευμα.

 

Συνεχίζουμε και φέτος, στο χώρο της Λέσχης, με εργατικές παρεμβάσεις, δράσεις αλληλεγγύης, με μια πληθώρα εκδηλώσεων, συζητήσεων, μουσικών βραδιών, πάρτυ, γλεντιών, βιβλιοπαρουσιάσεων και σας περιμένουμε όλους. Όχι σαν θεατές αλλά σας συμμέτοχους σε ένα μεγάλο πείραμα οργανωμένου λαού στη γειτονιά μας.


Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης
Ελ. Βενιζέλου 12 & Αιγαίου, στάση τραμ Αιγαίου
ergatikilesxi.gr