Αποφάσεις Συνέλευσης Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12/10 η συνέλευση του Οκτωβρίου της Εργατικής λέσχης Νέας Σμύρνης.

Τα θέματα και οι αποφάσεις που πάρθηκαν ήταν:

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Αποφασίστηκε να συνεχιστεί η καμπάνια για μάζεμα χρημάτων που θα δοθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας μέσω των συλλογικοτήτων που είμαστε σε επαφή στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Καλούμε τα μέλη και τις φίλες/ους της λέσχης να συνεχίσουν να βοηθούν.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ για το ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ: Η συνέλευση συζήτησε την κατάσταση που διαμορφώνεται στην Παλαιστίνη και καταδικάζει την επίθεση του Ισραήλ στο λαό της Γάζας και την προσπάθεια εξόντωσης του πληθυσμού.

Αποφασίστηκε να καλέσουμε τον λαό της πόλης μας να συμμετάσχει σε όλες τις κινητοποιήσεις που είναι αλληλέγγυες στο λαό της Παλαιστίνης.

Επίσης, θα καλέσει όλες τις συλλογικότητες της περιοχής μας σε συγκέντρωση στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη.

Παράλληλα σε 15 μέρες θα διοργανώσει εκδήλωση με ντοκιμαντέρ και συζήτηση για το παλαιστινιακό στο στέκι της.

-ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ/ΑΥΤΟΜΟΡΦΩΣΗ:

Προετοιμασία εισηγήσεων και συζητήσεις το α’ δεκαήμερο του Νοεμβρίου για το θέμα της Τεχνικής Νοημοσύνης και των αλλαγών που επιφέρει στην εργασία και την ζωή.

-ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ:

-Ανακοίνωση του προγράμματος λειτουργίας των ομάδων της λέσχης.

Χορωδία: Εκδήλωση για τον Ν. Γκάτσο στις 22/10 στον Γαλαξία.

Θέατρο: Δημιουργία νέας Θεατρικής ομάδας

Πεζοπορία: Συνέλευση της ομάδας Πεζοπορίας στις 25/10 για προγραμματισμό των πεζοποριών της χρονιάς και νέο κείμενο καλέσματος για δράσεις υπεράσπισης της φύσης και συνάντηση με άλλες πεζοπορικές ομάδες.

Μουσικό Καφενείο: Ξεκινά από την Τρίτη 17/10 στην λέσχη για δεύτερη χρονιά το μάζεμα κάθε 2η Τρίτη στην λέσχη με μουσικούς που συναντιούνται με ελεύθερο πρόγραμμα.