ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΜΟΡΦΩΣΗ – ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

Πέμπτη, 17 Γενάρη, απεργία στο Δημόσιο – ΟΛΟΙ στους δρόμους

Συγκέντρωση στις 10:00 πμ στα Προπύλαια και πορεία στην Βουλή

Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης  χαιρετίζει τον μεγάλο αγώνα των εκπαιδευτικών, που πίεσε την κυβέρνηση να μεταφέρει τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή, την Πέμπτη 17/01. Η ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 14 Γενάρη, στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δίνει αποφασιστικό μήνυμα συνέχισης και κλιμάκωσης του αγώνα για την απόσυρση του άθλιου προσοντολόγιου του Γαβρόγλου, που οδηγεί σε απολύσεις αναπληρωτών.

Καταγγέλλουμε το νέο όργιο καταστολής, βίας και τρομοκρατίας των ΜΑΤ. Η κυβέρνηση, για μια ακόμα φορά, απάντησε με ρίψη δακρυγόνων εξ επαφής στους διαδηλωτές, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά εγκαύματα σε διαδηλώτρια εκπαιδευτικό, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι εκπαιδευτικοί. Δεν πέρασαν παρά λίγα εικοσιτετράωρα, για να διαψευστούν περίτρανα οι υποκριτικές δηλώσεις της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Όλγας Γεροβασίλη.

Καλούμε όλο τον λαό να σταθεί στο πλευρό των εκπαιδευτικών για να νικήσει ο δίκαιος αγώνας τους στην εκπαίδευση και για να ανοίξει ο δρόμος για την αντεπίθεση του κινήματος συνολικά.

Η τρομοκρατία και η καταστολή δεν περνάνε

Να αποσυρθεί οριστικά το προσοντολόγιο – λαιμητόμος

Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Κατάργηση της ελαστικής εργασίας. Μόνιμοι – μαζικοί διορισμοί, όλων των αναπληρωτών. Δημόσια δωρεάν παιδεία για όλα τα παιδιά.