– Όχι στη στοχοποίηση αγωνιστών – Λευτεριά στο Τάσο Θεοφίλου

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Ο Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε για συμμετοχή στη ληστεία της Πάρου, στην εξοντωτική ποινή των 25 χρόνων κάθειρξης χωρίς αναστολή, σε μια άνευ προηγουμένου δίκη – παρωδία.

Παρά το ότι κατέρρευσε στο δικαστήριο η σκευωρία της αντιτρομοκρατικής,

παρά το άλλοθι που έχει, παρά το ότι κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν τον αναγνώρισε, παρά το ότι ακόμη και ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας, αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής, καταθέτοντας στο δικαστήριο είπε πως: «Μπορεί να μην είναι, ως ένα μέρος δεν γνωρίζω εάν είναι αλήθεια. Μπορεί να μην ήταν ο άνθρωπος στη  ληστεία», παρά το ότι οι κατηγορίες για συμμετοχή στη “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” και κατοχή εκρηκτικών υλών κατέρρευσαν στο δικαστήριο, ο Τάσος Θεοφίλου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 25 χρόνια κάθειρξη χωρίς κανένα στοιχείο.

Γίνεται προφανές σε όλους πλέον, ότι η καταδίκη του Τ. Θεοφίλου, που δήλωσε στο δικαστήριο «αναρχικός κομμουνιστής», είναι απόρροια της στοχοποίησης τού αναρχικού κινήματος από το κράτος.

Στη σημερινή συγκυρία της ολοένα και εντεινόμενης επίθεσης που δεχόμαστε, που στοχοποιούνται  αγωνιστές και πολιτικοί χώροι, απαγορεύονται πορείες, και φαλκιδεύονται οι λαϊκές ελευθερίες. το εργατικό, νεολαιίστικο και ριζοσπαστικό κίνημα οφείλει να σταθεί στο πλευρό του Τάσου Θεοφίλου και να παλέψει απέναντι στους διώκτες του. Η νίκη και αθώωσή του θα είναι νίκη για όλο το λαϊκό κίνημα.

Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!

– Όχι στη στοχοποίηση αγωνιστών

– Λευτεριά στο Τάσο Θεοφίλου

 

Στηρίζουμε την πορεία αλληλεγγύης στις 24/6 στις 12 το μεσημέρι στη Πλατεία Μοναστηράκι, στα πλαίσια της πανελλαδικής ημέρας δράσης.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.