29 Νοεμβρίου: Πανελλήνια ημέρα δράσεων κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Η νέα επίθεση των αρπακτικών δεν θα περάσει!
Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά!

Η κλίκα των μεγαλοσυμβολαιογράφων σε μια συνέλευση – παρωδία ανακάλεσαν την αποχή τους, σε αντίθεση με πολλούς άλλους συλλόγους συμβολαιογράφων όλης της χώρας. Έδωσαν έτσι το πράσινο φως στην κυβέρνηση για να βάλει μπροστά την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, όπως έχει διακηρυχθεί, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Προκειμένου να καμφθεί το πανελλήνιο κίνημα και να νομιμοποιηθούν οι πλειστηριασμοί στα μάτια της κοινής γνώμης, η κυβέρνηση και τα παπαγαλάκια της (ΜΜΕ) διαδίδουν ότι τάχα αυτοί θα περιοριστούν σε ακίνητα αξίας άνω των 300.000 €. Τους διέψευσε όμως ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών τραπεζών λέγοντας ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, και ότι, απλώς, «προτεραιότητα είναι τα υψηλής αξίας ακίνητα».

Είναι όμως γελασμένοι! Όσα ψέματα κι αν πουν, όσους εμφυλιοπολεμικούς νόμους κι αν φέρουν στην επιφάνεια, όσες διμοιρίες των ΜΑΤ κι αν επιστρατεύσουν, δεν μπορούν να σταματήσουν τη λαϊκή οργή για την πολιτική τους. Αυτή τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση που σαν φουσκωμένο ποτάμι θα παρασύρει στο διάβα του την πολιτική αρπαγής της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και δεν θα σταματήσει παρά μόνο στη νίκη και την ανατροπή:
 την κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών
 τη θεσμοθέτηση πραγματικής προστασίας της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και η διαγραφή χρεών προς τράπεζες, κράτος, δήμους και ταμεία

Με όποιον τρόπο και όπου κι αν προσπαθήσουν να κάνουν πλειστηριασμούς την Τετάρτη 29 του Νοέμβρη, στα Ειρηνοδικεία ή ηλεκτρονικά στα συμβολαιογραφικά γραφεία πρέπει να μας βρουν μπροστά τους! Όπως μέχρι τώρα στα Ειρηνοδικεία, έτσι και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά!
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους, τους νέους και τους συνταξιούχους, τα σωματεία, τις κινήσεις της γειτονιάς μας και τις κοινωνικοπολιτικές συλλογικότητες, όλο το λαό να συμμετάσχει στις πολυποίκιλες δράσεις που οργανώνονται σε όλη τη χώρα.

Η πρωτοβουλία κατοίκων Ν. Σμύρνης «Λαϊκή Στέγη SOS» καλεί την Τετάρτη 29 του Νοέμβρη στο Υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας, στην κεντρική πλατεία της Ν. Σμύρνης στις 8.30 π.μ.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.