Κυριακή 8 Απριλίου, μια βραδιά αφιερωμένη στη μικρού μήκους ταινία

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Την Κυριακή 8 Απριλίου στις 8μμ η κινηματογραφική ομάδα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης σας καλεί σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μικρού μήκους ταινία, που αποδεικνύει ότι το μέγεθος δεν έχει καμία σημασία στο σινεμά κι ότι οι μεγάλες ιδέες μπορούν να χωρέσουν σε ελάχιστα λεπτά όταν υπάρχει πραγματική έμπνευση. Θα προβληθούν 7 πολυβραβευμένες μικρού μήκους ταινίες (2 ελληνικές, 2 βασκικές, 1 αργεντίνικη, 1 ουγγρική και 1 καναδική) και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους σκηνοθέτες του «Casus Belli», Γιώργο Ζώη και του «Transit», Γιάννη Γαϊτανίδη, καθώς και τον κοινό μοντέρ τους, Γιάννη Χαλκιαδάκη.

Transit (2007, 26’) του Γιάννη Γαϊτανίδη

Transit [trEnzit] 1. Η προσωρινή παραμονή επιβατών σε ενδιάμεσο σταθμό μεταφοράς. 2. Ο ενδιάμεσος χώρος, το πέρασμα από μια κατάσταση σε μια άλλη.

El Empleo (2008, 6’) του Santiago Grasso

Ένας άντρας ετοιμάζεται και πάει στη δουλειά του, σε έναν παράξενο κόσμο, όπου η έννοια της ανθρώπινης εργασίας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=SATRAOVYMGM&w=480&h=360]

Next Floor (2008, 11’) του Denis Villeneuve

Κατά τη διάρκεια ενός πλούσιου και πολυτελούς επίσημου γεύματος με ευγενείς σερβιτόρους και υπηρέτες, έντεκα παραχαϊδεμένοι επισκέπτες συμμετέχουν σε κάτι που μοιάζει με τελετουργική γαστρονομική σφαγή. Σ’ αυτό το παράλογο και γκροτέσκο σύμπαν, μια αναπάντεχη σειρά γεγονότων  κλονίζει την ατέλειωτη συμφωνία της αφθονίας

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=3R6xXS_VqlA&w=480&h=360]

Artalde (2010, 8’) του Asier Altuna

Ένας βοσκός, χαμένος στη μεγάλη πόλη, αναζητά το κοπάδι του. Το κάλεσμά του έλκει κάποιους ανθρώπους που αποφασίζουν να τον ακολουθήσουν.

[vimeo 34101204]

La gran carrera (2010, 7’) του Kote Camacho

1914. Ο οργανισμός ιπποδρομιών ανακοινώνει τη διενέργεια ενός αγώνα με το μεγαλύτερο χρηματικό βραβείο στην ιστορία των ιπποδρομιών για το νικητή. Οκτώ από τα κορυφαία άλογα και αναβάτες δηλώνουν συμμετοχή. Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή κι οι θεατές που έχουν συγκεντρωθεί απ’ όλο τον κόσμο κρατούν την ανάσα τους για την κούρσα του μισού εκατομμυρίου.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=97wXT5Z9–4&w=480&h=360]

Casus Belli (2010, 11’) του Γιώργου Ζώη

Άνθρωποι διαφορετικών φύλων, ηλικιών, τάξεων και εθνικοτήτων περιμένουν σε εφτά διαφορετικές ουρές δημιουργώντας μια τεράστια ανθρώπινη σειρά. Όμως στο τέλος της ανθρώπινης αλυσίδας, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά.

[vimeo 14655760]

Before Dawn (2005, 13’) του Bálint Kenyeres

Πριν την αυγή, κάποιοι άνθρωποι «ανατέλλουν» και κάποιοι άλλοι τους κλέβουν την ελπίδα.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GD45325ax34&w=480&h=360]

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.