Η Κινηματογραφική Ομάδα επιστρέφει στην ταράτσα και παρουσιάζει: Ντόνι Ντάρκο

Αυτή την Κυριακή 23/9, στις 21:00, η κινηματογραφική ομάδα επιστρέφει στην ταράτσα της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης (ελπίζουμε, εκτός κι αν βρέχει, οπότε… στο σαλόνι) με μια ταινία-γρίφο για έναν περίεργο έφηβο και το κουνέλι του: “Donnie Darko” (2001) του Ρίτσαρντ Κέλι.

Υπόθεση: O Donnie Darko είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Από μικρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και επισκέπτεται ψυχίατρο σχεδόν από τότε που γεννήθηκε. Ξυπνά την νύχτα και υπνοβατόντας βρίσκεται σε διάφορα μέρη μακριά από το σπίτι του, χωρίς να θυμάται πώς έφτασε εκεί. Είναι όμως και ένα παιδί που αμφισβειτεί τους γύρω του, που δεν πιστεύει τις παραδοσιακές μεθόδους διδασκαλίας των δασκάλων του και που έχει μια όρεξη για ζωή και περιπέτεια όσο κανένας άλλος στην ηλικία του. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν η τουρμπίνα ενός αεροπλάνου προσγειώνεται στο δωμάτιό του…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8wqVHjK2bQs&w=640&h=360]

Επίσης, την Κυριακή (αύριο), από τις 20:00 και μετά, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στην κινηματογραφική ομάδα της εργατικής λέσχης, δηλώνουν συμμετοχή αφήνοντας τα στοιχεία τους και την επόμενη εβδομάδα (30/9) στις 20:00 και πάλι, θα γίνει η πρώτη μας συνέλευση για να οργανωθούμε! Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις, μόνο όρεξη!